Lisa Spronk

Blog

zwemseizoen 2012-2013

Posted by lspronk on September 7, 2012 at 7:00 AM

hallo allemaal het zwemseizoen 2012-2013 is weer in vollen gaan ik trainen op maandag van 6 uur tot half 8 dinsdag en donderdag van 6 tot 7 en vrijdag van half 8 tot 9 uur. ik heb het gemist het zwemmen. ik heb ook een nieuwe trainer hij was allen keer me trainer maar nu weer. hij kan goed trainer geven hij heeft ook goede traineren. ik hoop dat seizoen weer bij de regio trainen te komen in zeist . gaan jullie weer lekker bij houden op me site.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply marianne
8:20 AM on September 7, 2012 
Hoi Lisa,
Ik hoop dat het gaat lukken met het regio zwemmen.
je kan niet meer dan je best doen, dus kom op dan komt het vast goed :-)
Groetjes Marianne,